Video: Trishtuese qysh u dridh sot toka në Maqedoni

Nga tërmeti i fuqishëm që goditi sot Shkupin i cili ishte 5.3 shkallë dhe u ndigjue edhe në Kosovë e në Serbi, ka shkaktue dame materiale, por raportohet edhe për disa persona të lënduem.

 

Përmes kësaj videoje mund të shihni se çfarë i shkaktoi tërmeti këtij marketi në Haraçinë, aty ku ishte edhe epiqendra e tërmetit.

 

I njajti tërmet në Prishtinë u regjistrue të ketë qenë i shkallës 2.9.