Video: Zjarri në konviktin e femnave në Turqi që la 12 të vdekun dhe 22 të plagosun

Nji zjarr i ranë në nji konvikt të nji shkolle të mesme për femna në jug të Turqisë ka shkaktue 12 të vdekun dhe 22 të plagosun gjatë natës së kësaj të Marte.

Lajmi konfirmohet nga guvernatori i qytetit dhe nga media shtetnore.

Shperndaje në: