Kqyreni qysh policia ndalon vrasjen nga nji vrasës me pagesë n’Durrës

Parandalohet në Durrës nji vrasje dhe ndalohet autori që e kishte planifikue: Alfred Skonja. Ai kishte krye të gjitha veprimet pregaditore për vrasjen e nji qytetari.

Sekuestrohet automjeti, me të cilin kishte me u krye krimi, sende dhe mjete të ndryshme që kishin me i ndihmue atij në kamuflimin e autorëve dhe krimit.

alfred-skonja alfred-skonja-2-700x394 alfred-skonja-3-700x394

Shperndaje në: