Vishaj: Kur i akuzuemi për terrorizëm akuzon Haradinajn

Anëtari i AAK në KQZ, Binak Vishaj, ka reague mbas nji deklarate të bame nga deputeti i LVV, Frashër Krasniqi.

Vishaj ka shkrue se Haradinajn po e akuzon për krim pikërisht njeriu, i cili po akuzohet për terrorizëm dhe nga vendi ku pikërisht akuzohet se bani krimin.