‘Viva Fresh Store’ shet djathë të mykun (Foto)

Marketet vendore vazhdojnë me shitë produkte të skadueme afati dhe të mbushuna nga myku.

Madje, rastet për raportime të tilla nuk janë të pakta. Së fundi, djathë i mykun asht shitë në njanin nga supermarketet e ‘Viva Fresh Store’ në Prishtinë.

Në disa fotografi që ka arritë m’i sigurue portali “Gazeta Fjala” shihet mirë se djathi i blemë nga nji qytetarë asht i mykun./GazetaFjala

14670668_163313167458813_6277240170301564608_n 14670675_163313040792159_2400047296027541199_n

Shperndaje në: