Vizitë e randësishme sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja Amerikane e Shtetit për Europën dhe Azinë, Victoria Nuland, ka me qendrue sot në Kosovë.

Nji ndër tematikat kyçe që zyrtarja e naltë amerikane ka me bisedue me përfaqësuesit e partive politike në vend, asht zgjidhja e çashtjes së Demarkacionit me Malin e Zi, që asht dhe nji prej kritereve të Komisionit Europian për liberalizimin e vizave.