Vjedhja që alarmon SHBA’të! Vjedhen dokumente sekrete dhe kopja e pasaportës së Michelle Obama

Nji vjedhje e email’ave ka trondite dje Shtepine e Bardhe.

Jane publikue te dhanat e para nga kjo vjedhje, mbas raportimit ne mbare boten perendimore.

Thuhet se jane vjedhe programet e Hillary Clinton kur ishte seksretare e Shtetit, dokuemente sekrete te Intelegjences dhe nji kopje e pasaportes se Michelle Obama.

1-272 2-271 3-267 4-243

Shperndaje në: