Vjen dimni, bora e parë e mbulon vendin! (foto)

Prej mbramë vendin tonë e ka mbulue bora.

Sikur në Prishtinë që ka  ra borë edhe ne vendet e tjera tashma tokën e ka mbulue bora e parë për sivjet.

Bora ka nisë me nji intensitet të naltë, por tash për tash asht ndalë, por temperaturat kanë ra dukshëm tue ba që dimni veç ka mbërri në vendin tonë, dhe tash e mbas duhet veshë ma trashë për me kalue sa ma lehtë këtë stinë.

 

1-boraa

 

3-bora

Shperndaje në: