Vjen reagimi i AAK, mbas thirrjes se seancës nga ana e Mikullovcit

Kuvendi

Kryesuesi i seancën konstituive të Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci ka vendose qe për të Ebten me thirre vazhdimin e seancës, e nisun javën e kaluar.

Për këtë vendim, Mikullovci nuk asbt konsultue me partitë politike.

I kontaktuar, nga ‘Indeksonline’, deputeti i Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës, Rasim Selmanaj, ka thanë se nuk asht mirë qe kryesuesi të ngutet dhe të caktoj seanca për sa kohë qe nuk ka pajtueshmeni të të gjitha grupeve parlamentare.

“Kryesuesi nuk asht mirë me thirr seancën pa u konsultu më të gjitha grupet parlamentare”, ka thanë Selmanaj.