Votohen edhe Nenkryetaret e Kuvendit

Tash Kuvendi po voton per Nenkryetaret e Kuvendit.

Nga PAN asht Xhavit Haliti, VV- Aida Derguti, dhe LDK-Alternativa, Kujtim Shala.