Vrahen pengmarrësit në Francë

Dy burra të armatosun që morën pengjet në nji Kishë pranë Rouen në Francën veriore tash janë të vdekun, ka thanë policia, simbas BBC, transmeton Rrokum.TV.

Katër deri në gjashtë njerëz janë mbajtë peng në Kishë në Saint-Étienne-du-Rouvray.

Në mesin e tyne, nji prift dhe dy motra nderi. /Rrokum.TV