Vrahet 20 vjeçari në Viti, ky asht shkaku!

Mbramë rreth orës 18:45 në mes të fshatit Buzovik dhe Lubishtë, asht vra nji 20 vjeçar me armë zjarri.

Kështu raporton Radio Televizioni Iliria.

Policia ka arrestue dy vllazën dhe ka konfiskue nji armë zjarri.

Thuhet se vrasja ka ndodh për shkaqe pronësie dhe se policia ka dalë menjiherë në vendin e ngjarjes.