Vrasësi që mbyti gruen në Gjermani ishte sirian

Raportohet se personi i cili para disa orësh vrau nji grue dhe plagosi dy të tjerë me hanxhar në Stuttgart të Gjermanisë asht nji refugjat sirian.

Ngjarja ndodhi në jug të qytetit Reutlingen afër Stuttgart, simbas orës lokale 16:30.

Policia e ka arrestue personin, i cili shihet më ftyrë të përgjakun i shtrimë për toke.