Vrasje makabre trondit Pejën!

Rreth orës 15:00 në Pejë ka ndodh nji krim i randë, kur nji person ka lanë të vdekun me sopat nji person dhe nji tjetër ka tentue me vra 10 minuta më pas.

Lajmi.net merr vesh se F.Ll. e ka godit me sopat I.G. tue e lanë të vdekun dhe më pas ka tentue me vra edhe djalin e tij F.G.

Këtë ngjarje makabre e ka konfirmue edhe zadhanësi i Policisë për rajonin e Pejës, Xhevat Ibra.