Vucic deklarohet për propozimin e Oliver Ivanovic’it për Kosovën

Kyetari i Serbisë, Aleksandar Vucic, sot ka thanë se “modeli i Qipros” nuk asht zgjidhje për Kosovën. Ky deklarim erdhi mbasi nji gja të tillë e kishte propozue Oliver Ivanovic, shkruen Gazeta Metro.

“Njerëzit tanë kanë qejf me ndigjue për modelin e Qipros, izraelo-jordanez, dhe kështu me radhë. Leni modelet, “dy Gjermani”, “Qipro” …! E mandej të kemi gjendje të njajtë edhe mbas 200 vjeteve. Super! Atëherë, tregoni njerëzve se kemi me pasë ma pak autostrada”, ka theksue Vucic.

Ai ka deklarue se modeli qipriot nuk ka me u zgjidhe në 100 vitet e ardhshme, sepse ajo asht luftë për territor.

“Ai asht konflikt i ngrimë, dhe kur diçka asht e ngrime, ajo mundet edhe me u shkri”, ka thanë Vucic.

Qe çka kishte proppzue Ivanovic:

Ivanovic: Ky asht modeli për zgjidhjen e çashtjes së Kosovës