Xhaferi e nxjerr jashtë Kuvendit Vllatko Gjorçevin (Video)

Ka vazhduar polemika e OBRM-PDUKM’s dhe BDI’s nëpërmjet Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi dhe Vllatko Gjorçev i cili ka dalë në foltoren e Kuvendit dhe nuk asht largue që andej derisa Xhaferi ka thirrë sigurimin e Kuvendit m’u largue atë mbasi i kishte dhanë verëjtje dy herë.

Ka qenë problematike për Xhaferin që Gjorçev me folë pa marrë fjalë dhe kjo e ka nervozue atë që me kërkue nga sigurimi që me nxjerr jashtë.

Gjorçev mes tjerash ka kërkue që me ju dhanë fjala në Kuvend se të drejtën e fjalës i ja ka dhanë populli e jo kryesuesi.

Mbas incidentit asht dhanë pauzë për punë.