Xhavit Haliti jep nji lajm për numrat e PAN’it

Ende ka dilema nëse gjatë javës së ardhshme ka me u mbledhe Kuvendi i Kosovës për votimin e kryetarit, dhe hapjen e udhës për formimin e qeverisë.

Xhavit Haliti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës në nji prononcim të shkurtë për lajmi.net, ka thanë se ka informacione që numrat janë sigurue.

“Kam informacion se kanë arritë m’i sigurue numrat, ma shumë nuk di, sepse jam në pushim”, ka thanë Haliti.