Xhaviti Haliti nuk asht ushatarak andaj nuk mundet me kuptue takimin n’Oslo me Kolonel Ahmet Krasniqin! (Video)

Anton Quni, LDK, tue fole per ekzistencen e FARK’ut  ne Rrokum Roll ka thane se ajo ka egzistue dhe se ka pase strukturat e saj ushtarake me ne krye Kolonel Ahmet Krasniqi.

Quni ka thane se kush thote se ai nuk ka egzistue e ka gabim dhe asht e pasinqerte.

Ai ka thane se vete ka qene i ftuem nga kolonel  Ahmet Krasniqi, dhe se ka sherbue nen strukturen e UÇK’s.

Derisa ka thane se Zoti Haliti nuk ka pergaditje ushtarake, nuk e dine se ne cfare pozite jane takue me ate dhe Kolonel Ahmet Krasniqi.

Ai ka thane se duhet me kuptue se ne nji situate lufte asht nji situate jo normale dhe akteret e asaj kohe nuk kane arrite deri ne perfundim me zbatue marreveshjen, tue e quejt fatkeqesi.