Ymeri i pakënaqun me ndamjen e temave në Komisionin për MSA

I pakënaqun me ndamjen e temave që debatohen në mbledhjen e parë të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë, u shpreh kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Visar Ymeri.

E shefi i grupit parlamentar të LDK’s, Ismet Beqiri i tregoi Ymerit kriterin bazë.

Ndërsa kryetari i komisionit, Xhavit Haliti, sqaroi se kjo asht ba pasi që ky subjekt ka mungue në takimet e komisionit. Haliti kërkoi që ky komision me funksionue si i tillë, e jo si pozitë dhe opozitë.

Pjesë e këtij Komisioni ishte edhe Ilir Dedaj, por që nga sot ai u zëvendësue nga deputetja Donika Kadaj- Bujupi.

Shperndaje në: