Ymeri: Qe çka ka me ba VV, nëse e merr pushtetin

I pari i Levizjes Vetevendosje, Visa Ymeri, ka thane se gjaja e pare qe VV ka me ba nese e merr pushtetin asht krijimi i nji plani te mirefillte me luftue korrupcionin dhe krimin e organizuem.

“Ma se shumti me kete goditen njerezit qe jane ne krye te insitucioneve. Me luften kunder korrupcionit ka me pase edhe konfiskim te pasunise qe e kane perfitue ne menyre te paligshme”, ka thane Ymeri ne Rrokum Roll te Televizionit Rrokum.