Ymeri: SHIK asht shpërba vetëm në letra, njerëzit dhe strukturat janë funksionale, njiherit edhe fuqia e Veselit!

SHIK asht shperba formalisht ne vitin 2008, mirepo rrjeti i krimit te organizuem dhe korrupcionit vazhdon edhe tash.

Keshtu ka thane kryetari i VV, Visar Ymeri ne Rrokum Roll.

“Ne vitin 2011 i kemi ndigjue disa pergjime, ne ate kohe Kadri Veseli s’ka pase funksion publik dhe qysh shpjegohet fjalia e Adem Grabovcit “ti i merr vendimet, une i zbatoj”?.

Ky asht nji faktor se pushteti i Kadri Veselit permes njerezve te SHIK ka qene i gjalle atehere dhe asht ende, ka thane Ymeri.