Ymeri: Vetevëndosje ka me abstenue në leximin e parë të Projektligjit për Trepçën

visarymeriii

Kryetari i VV’s, Visar Ymeri ne fjalimin e tij para deputeteve ne Kuvendin e Kosoves tha se Levizja Vetevedosje ka me abstenue ne lesimin e pare te Projektligjit per Trepcen.

Ai tha se kjo asht per shkak se nuk po bahet debat dhe sqarim i duhun lidhun me kete projektligj.

Simbas tij, miratimi i sotëm në lexim të parë shpejtë e shpejtë të lexohet në lexim të dytë e mandej të shitet shpejtë e shpejtë e të mos na shohin asht mënyra e zgjedhun për Trepçën.

“Kush e ka lexue ligjin dhe nëse doni që të votoni kjo asht e vërteta. Nëse jo nesër, atëherë ka me u shitë shumë shpejtë, sepse ligji e parasheh atë, ligji e kushtëzon atë në nivele të ndryshme në shpejtësi të ndryshme.