Zani i Amerikës sulmon Edi Ramën për kanabisin (video)

Vlora asht nji nga zonat ma të prekuna nga kultivimi i marihuanës dhe transportimi përmes hapësinës detare me Italinë.

Përhapja masive e marihuanës këtë vit ka sjellë probleme për disa sektorë, por veçanërisht për sektorin bujqësor dhe atë turistik.

Shperndaje në: