Zavendëskryeministrja e Serbisë vjen me nji deklaratë interesante

Zavendëskryeministrja e Serbisë, Zorana Mihajlovic, ka thanë sot se dialogu mes Kosovës e Serbisë flet për botën e errët dhe politikën e Milosevic’it, Kostunica’s e Tadic’it.

“Unë nuk jam as e para as e fundit që them se pa zgjidhjen e çashtjes mes Kosovës e Serbisë nuk mundet me u llogarite për nji të ardhme të suksesshme. Asht e vështirë vepra e gjeneratës së këtyne politikanëve që po punojnë bashkë për me zgjidhë këtë çashtje me shqiptarët”, ka thanë Mihajlovic për Blicin serb,