Zbogar: BE e shqetsueme për pamjet e dhunës

Shefi i zyrës europiane, Samuel Zbogar tha se palët do duhej t’i tejkalonin problemet me dialog dhe jo me u pa këto pamje të dhunës.
“Bashkimi Europian asht i shqetësuem sepse palët nuk e kanë gjetë nji rrugëdalje për me i zgjidh problemet përmes dialogut dhe jo të ketë metoda të tilla të dhunshme”, tha ai.

 

Tue e pa situatën në sallë, Zbogar tha  se asht mirë që të mblidhen gjithë liderët e partive politike për me gjetë gjuhën e përbashkët.