Zgjedhjet në SHBA, Barack Obama mbështet kandidaturën e Clinton

Presidenti i Shteteve të Bashkueme të Amerikës, Barack Obama në nji status të tij në rrjetin social Twitter ka dhanë nji mbështetje publike dhe të drejtpërdrejtë për kandidatën demokrate Hillary Clinton për Shtëpinë e Bardhë.

Ai ka thanë se nuk mendon se ka nji njeri tjetër, i cili mundet me zavendësue ate në këtë post.

232470