Zgjedhjet SHBA 2016: Clinton dhe Trump fitojne ne New York

Hillary Clinton, merr voten e Demokrateve te New York’ut, ndersa Donald Trump merr ate te Republikaneve te ketij qyteti.

Deri tash jane numerue 98% e rezultateve dhe Zoja Clinton i ka 58 perqind, ndersa Trump 60 perqind te votave.