Zbogar e Delawie në sallën e gazetarëve

Gazi lotjsellës e ka ndërpe seancën e sotme të thirrun për zgjedhjen e Presidentit të
Kosovës.

Nga salla kanë dale ambasadori i Shteteve të Bashkueme të Amerikës Greg Delawie, dhe përfaqësuesi i BE’s në Kosovë Samuel Zbogar. Ata hynë në sallën e gazetarëve.

Shperndaje në: