Zi kombëtare shpallet 3 ditë në Francë

Kryeministri francez ka shpall zi kombëtare treditëshe në Francë.

Më 15, 16 dhe 17 Korrik flamujt kombëtarë francezë do t’ungjen në gjysë shtizë.

“Na do t’i bajmë ballë luftës që terrorizmi po na e imponon”, ka thanë Manuel Valls, njofton Le Figaro.

“Na do ta zhvillojmë këtë luftë në bllok. E kemi prit unitetin e kombit. Përgjigja e vetme duhet me qenë ajo e Francës së bashkueme”, ka thanë kryeministri francez.

Shperndaje në: