Zjarr i madh në Mitrovicë, rrezikohen disa shtëpi (video)

Temperaturat e nalta kanë ndikue që disa hektarë tokë të përfshihen nga zjarri në zonën e Mitrovicës.

Kujtojmë se këto ditë temperaturat janë rrite ndjeshëm, dhe në ditët në vazhdim priten të ngriten edhe ma shumë