Zjarr në Chikago, persona të bllokuem mbrenda ndërtesës

Ekipet e shpëtimit i janë përgjigj 3 alarmeve për nji zjarr që ka shpërthye në nji qendër tregtare në west Humboldt Park, në Chikago.

Besohet se disa njerëz janë bllokue mbrenda ndërtesës, dhe deri tani raportohet për nji person të shpëtuem, nga departamenti i zjarrfikësve të Chikago’s.

Përveç ekipeve të zjarrfikësve, në vend të ngjarjes kanë dalë edhe autoambulancat.
Nuk raportohet viktima ose për të lënduem.

 

zjarr zjarr1

Shperndaje në: