Zjarr në depon e tekstilit në Prizren, intervenon edhe KFOR’i gjerman (foto)

Foto ilustrim

Mbramë nji depo e tekstilit në lagjen “Kurrill” në Prizren asht përfshi nga zjarri.

Zjarri nisi në orën 19:00 dhe nuk u shue deri në orën 01:00 mbas mesnate.

Pos zjarrfikësve, për me shue zjarrin ishte dashtë edhe intervenimi i KFOR’it gjerman.