Zjarr në shkollë, 24 studentë dhe mësues ‘kallen të gjallë’ mbasi bllokohen në konvikt (foto)

Të paktën 24 studentë dhe mësues kanë vdekë mbas nji zjarri të fuqishëm që ra në nji shkollë fetare në kryeqytetin malajzez, Kuala Lumpur.

Zjarri në shkollën, “Tahfiz Darul Kur’ani Ittifaqiyah”, shpërtheu në orët e hershme të ditës së sotme.

Raportohet se viktimat se janë “kallë të gjallë’, mbasi janë bllokue në dhomat e tyne, sepse dritaret e shkollës ishin të mbylluna me grila metalike.