Zjarret në Maqedoni, shpallet gjendje e jashtëkonshme

Qeveria e Maqedonisë shpalli gjendje të jashtëzakonshme në territorin e komunave të Makedonski Brod dhe Çashkë, ku prej disa ditësh ka zjarre aktive, njoftoi Ministria Mbendshme e Maqedonisë.

Oliver Spasovski që asht edhe kryetar i komitetit udhëheqës për koordinim dhe menaxhim me kriza deklaroi se gjendja e jashtëzakonshme ka me zgjatë 10 ditë.

Ky vendim asht shpalle në seancën e djeshme të qeverisë.