Zjarri përfshin shkollën dhe nji shtëpi në Mitrovicë (video)

Para pak minutave objekti i shkollës ‘Musa Hoti’ në Mitrovicë asht përfshi nga zjarri.

Madje, zjarri ka përfshi edhe nji shtëpi në lagjen ‘Bajer’, të qytetit të Mitrovicës, përderisa nuk dihet ende shkaku.