Zoja e parë e Izraelit hetohet për keqpërdorim të pareve publike

Policia izraelite ngreh akuza kriminale kundër grues së kryeministrit Benjamin Netanyahu

Mediat izraelite njoftojne se, Sara Netanyahu , grueja e kryeministrit Benjamin Netanyahu dyshohet per keqperdorim te fondeve te shtetit, specifikisht per perdorim te pareve publike per kujdesin ndaj babes se saj dhe per shpenzime marramendese ne ushqim.

Familja Netanyahu qe nji kohe te gjate kritikohen per keqperdorim te pareve publike, por i kane mohue keto akuzime tue thane se stili i tyne i jetes asht i njajte sit e izraeliteve te thjeshte dhe se gjithmone kane qene viktima te mediave.