Zyra belge në Prishtinë hap Librin e Zisë

BOMBA NE AEROPORTIN E BRUKSELIT

Mbas sulmeve të së Martës në Bruksel, Belgjika ka shpallur tri ditë zie kombëtare, ndërsa Zyra belge në Prishtinë e ka hap sot Librin e Zisë.

Libri i Zisë asht i hapun të Mërkurën për tanë qytetarët prej orës 14:00 deri në 16:00, dhe të Enjten me 24 Mars prej orës 10:00 deri në 16:00.

Shperndaje në: