Zyra e BE’s në Kosovë: Respektojmë plagët e luftës, por kthimi i serbëve, i nevojshëm

Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë ka shpreh shqetësim rreth incidentit në Mushtisht.

Zyra e BE’s deklaron se i respekton plagët e luftës, por respekti për të drejtën e kthimit të serbëve asht i nevojshëm për normalizimin e marrëdhanieve në Kosovë.

“BE’ja në Kosovë shpreh shqetësim rreth incidentit sot në Mushtisht dhe lavdon policinë për parandalimin e lëndimeve dhe dameve material”.

Shperndaje në: