Zyrtare: Listat e subjekteve dhe kandidatëve për kryetar komune dhe për asamblist (dokument)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikue subjektet dhe kandidatët për Kryetar Komune dhe për anëtar të Kuvendit të Komunës, për zgjedhjet lokale të 22 Tetorit.

Në Web-sajtin e tij zyrtar, KQZ ka publikue listat e subjekteve dhe kandidatëve të certifikuem për Kryetar Komune dhe për anëtar të Kuvendit të Komunës.

Dokumentet mund të shfletohen në dy adresat e maposhtme:

Lista e subjekteve dhe kandidatët të certifikuar për Kryetar Komune

Lista e subjekteve dhe kandidatët të certifikuar për anëtar të Kuvendit të Komunës