Zyrtare: Qe n’sa ora mbahet vazhdimi i seancës sot

Zyra për media e Kuvendit të Kosovës ka njoftue zyrtarisht se sot në orën 11:00, mbahet vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit.

Njoftimi i Kuvendit:

Me kërkesë të kryesuesit të seancës konstituive të Legjislaturës VI, Adem Mikullovci, të enjten, më 7 shtator 2017, mbahet vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Koha: 11:00

R e n d i i d i t ë s

Zgjedhja e kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit
Luten te gjithë gazetarët, fotoreporterët dhe kameramanët e redaksive të akredituar në Kuvendin e Kosovës, që me rastin e përcjelljes së takimeve dhe ngjarjeve të tjera, për të cilat ftohen të raportojnë, të vijnë 15 minuta para se të fillojnë takimet.

Zyra për media dhe marrëdhënie me publikun

Shperndaje në: