Zyrtarisht 17 t’vdekun në Maqedoni nga vërshimet

Ka mbarue mbledhja e Komitetit për ballafaqim me kriza dhe ata njoftojnë se asht rritë numri i viktimave, transmeton Telegrafi Maqedoni.

“Të gjitha institucionet janë në funksion. Po mundohen t’i ndihmojnë secilit që ka nevojë për ndihmë. Deri tash u asht ndihmue ma shumë se 1000 personave nga këto institucione. Deri tash janë vërtetue 17 të vdekun, numri mund të rritet. Shpresojmë të mos jetë ashtu”, tha zavendes-kryeministri Nikolla Todorov.

Në mëngjes u komfirmue numri i viktimave se ishte 15, 6 konsiderohen si të zhdukun ndërsa 22 të plagosum nga vërshimet.

Shperndaje në: