Zyrtarizohet sot inspektimi i perbashkët policor i Kosovës dhe Shqipnisë

inspektoriati

Që nga sot ka me fillu inspektimi i përbashkët nga Inspektorati Policor i Kosovës dhe atij të Shqipnisë.

Ceremonia e fillimit të këtij inspektimi do të nisë nga ora 11:00, në objektin e Drejtorisë së Policisë në Kukës, mbas nji takimi të përbashkët në mes agjencive mbikëqyrëse të Policisë së Kosovës dhe Shqipnisë, si dhe përfaqësuesve të policive kufitare të dy vendeve, Kosovës dhe Shqipnisë.

 

 

Shperndaje në: