Fotogaleri: A asht kjo dasma e vitit!

Tashma ata janë zyrtarisht Zoja dhe Zoti Schweinsteiger.

Futbollisti gjerman, Bastian Schweinsteiger, 31 vjet, lidhi kunorë me tenisten serbe, Ana Ivanovic, 29 vjet, në kishën “Chiesa de L’Abazia” në Venecia.

Kjo asht nji dasmë përrallore.

Kqyreni këto foto edhe keni me u bind.

 

2-dasma

 

3-dasma

 

4-dasma

 

5-dasma

 

6-dasma

 

7-dasma

 

8-dasma

 

9-dasma

 

10-dasma

 

11-dasma

 

11-dasma

 

12-dasma

 

13-dasma

 

14-dasma

 

15-dasmaa

 

15-dasmaa

 

16-dasma

 

17-dasma

 

18-dasma

 

20-dasma