A e keni ditë që ‘Sylejmani i Madhërishëm’ ka prejardhje shqiptare!

sylaa

Aktori i mirënjohun turk Halit Egenç, i cili se fundi njihet me rolin e tij ‘Sylejmani i Madhërishëm’ ka tregue që ka prejardhje shqiptare.

E meqënëse rrajët i ka në Shqipni, ai ka përfitue për të kalue pak kohë me familjen e tij të shtrejtë në nji vend që i kujton atij të parët.

Ai ka kalue pak kohë me familjen në lagjen “Arnavutkoy”, që në shqip do të thotë “Fshat shqiptar”.

Mos vallë asht nji koicidencë apo ai e ka mendue këtë zgjedhje?

Nga mediat e hueja ai mesohet se këtë fundjavë ka qenë në nji pjesë shqiptare, por në Turqi.

Halit Egenç, së bashku me bashkëshorten e tij, Berguzar Korel dhe me djalin, janë fotografue tue drekue në “Arnavutkoy”.

 

2-syla