Arian Çani ja sheh cicat Bleonës, qe çka thotë!

Arian Çani, anëtar i jurisë në “YFSF”, ka thanë se gjatë momenteve të fundit për artistët po baheshin gati në dhomën e grimit, ai pa Bleonën të veshun vetëm me nji palë “breçka” të vogla të zeza dhe thuejse nudo.

“Gjej Bleonën nudo në prova dhe shoh gjoksin e Bleonës për herë të parë live. Dhe i thash: ‘Bleona çfarë e ke këtë gjoks si 20-vjeçe?’, dhe ajo më tha ‘Çani nuk ja kam lanë askujt të ma prekë me dorë’”.