Cila asht video porno qe kishte me tronditë botën!

Bosi i “Vivid”, Steve Hirsch ka shpreh deshirën me pague 25 milionë dollarë për nji video intime mes Kim Kardashian dhe Kanye West.

Steve i cili ka realizue inçizimin e famshëm mes Kim Kardashian dhe Ray-J ka thanë se nji video e realizueme mes Kanye West, bashkëshortes së tij Kim Kardashian dhe njanës prej motrave të Kim do të “trondiste” botën.

Tue fol për “Radar Online” ai ka thanë se marrëveshja për me realizue videon e Kim’it ishte nji prej marrëveshjeve ma të mira të realizueme në historinë e industrisë së të rritunve.