Çka janë këto fotografi të çuditshme të Kim Kardashian!

Kim Kardashian sa vjen dhe bahet ma e çuditshme dhe së fundi ka pozue për revistën “Wonderland” me disa veshje që nuk i nevojiten askujt…vetëm nëse bahet fjalë për “Halloween”.

Përsa u përket këtyne veshjeve nuk kemi ndonji koment, thjesht i vezhgojmë dhe pyesim veten se çfarë po mendonte Kim Kardashian, ndërkohë që fotografohej me këto tesha shumëngjyrëshe.