E jashtëzakonshme: Amerikani kercen prej 7500 metra naltësi pa parashutë!

Nji burrë amerikan asht ba njeriu i parë që ka kërcy nga nji naltësi prej rreth 7500 metrash – nga aeroplani – pa parashutë.

Si shkruejnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, Luke Aikins (42) me këtë ka thy edhe nji rekord, i përcjell edhe nga nji transmetim Live.

“Unë jam pothuejse tue fluturue, asht e pabesueshme,” ka thanë ai i ngazëllyem.
Përveç të tjerëve, spektaklin e dhuruem nga ai e kanë përcjellë edhe grueja e tij Monica si dhe Logan, djali i tyne katërvjeçar.

 

2-amerikan

 

3-amerikan

 

4-amerikan

 

5-amerikan

 

 

Shperndaje në: