E mahnitshme kjo çka ka ba nji djal për nanën e tij

Nana asht personi me ma s’shumti vlerë në jetën tone.

E ky djal ka vendos që dashnine për nanën e tij me tregue me kreativitet.

Ai e ka gdhend nji gur dhe ia ka dhane formën e nanës së tij.

Puna e tij i ka marr kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dale nji vepër e madhe arti dhe nji formë e mahnitshme e shprehjes së dashunisë ndaj nanës.

djali1 djali2 djali3

Shperndaje në: