Edhe kanga e Duas në reklamë botnore

Kanget e këngëtarja shqiptare Dua Lipa, dita – ditës vetëm jane tue korre sukses.

Dua asht ba pjesë e reklamës së ambëlsines me kokos Raffello. Fjala asht per kangen ‘Be The One’, e cila asht nba pjesë e reklamës si kolonë zanore.

E që asht kanga e Duas, u shkrue qysh në fillim të kësaj reklame, tue shtue edhe ma shumë famën dhe suksesin në ‘bagazhin’ artistik të kangëtares.